Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet aplikacija je live! Skini aplikaciju, registruj se i preuzmi 50 KM bonusa dobrodošlice

Preuzmite sliku

Preuzmi najnoviju Android ili IOS aplikaciju AdmiralBet sportske kladionice i zgrabi najveći bonus dobrodošlice u BIH – 50 KM!

AdmiralBet aplikacija je live. Najmoderniji izgled, potpuna prilagođenost jednostavnog korisničkog interfejsa, animacija pri svakoj promjeni rezultata i sve na dohvat prsta, samo su neki od razloga da što prije preuzmete aplikaciju i iskusite potpuno novi osjećaj zabave.

Za sve android korisnike aplikacija i upustvo za preuzimanje se nalaze na OVOM LINKU, a za sve korisnike IOS uređaja, aplikacija se nalazi na Apple Store-u, a upustvo kako je instalirati nalazi se na LINKU!

Svi novoregistrovani igrači, koji žele da budu dio AdmiralBet ekipe sad je idealna prilika da preuzmu aplikaciju, kreiraju nalog i zabavu započnu praktično besplatno.

AdmiralBet nudi najveći bonus dobrodošlice bez depozita u BIH – 50 KM!

  • Dobijeni bonus od 50 KM, svi novoregistrovani igrači mogu da iskoriste za zabavu po svom ukusu, jer pored sportskog klađenja dostupne su im najmodernije online slot igre, popularni Lucky 6, ali i globalna senzacija – Aviator.

    Naravno, svi igrači koji su već dio AdmiralBet ekipe, imaju priliku da zgrabe vrhunski bonus od 100% na prvi depozit preko aplikacije.

    Sve što treba uraditi jeste skinuti aplikaciju i uraditi svoj prvi depozit koristeći aplikaciju, jer AdmiralBet časti sa 100% Freebet bonus za sportsko klađenje i sa 100% bonusa za online slot igre.

    Ono što će sigurno oduševiti sve ljubitelje sporta, jeste da sad imaju priliku da unutar jedne aplikacije, gdje je sve na dohvat prsta, saznaju sve najnovije sportske događaje i kompletnu statistiku svih utakmica, dok svi ljubitelji online slot zabave, od sad mogu unutar aplikacije za zaigraju svoje omiljene igre najpoznatijih svijetskih provajdera.

    Da biste bili u toku sa prednostima zabave na AdmiralBet-u, svakako zapratite Facebook  AdmiralBet BiH i Instagram admiralbetbih nalog.

    AdmiralBet – više od igre!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje