Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zmajevi u društvu Maradone, Trezegueta i Weaha

Preuzmite sliku

Naši reprezentativci su sinoć pod jakim policijskim i vojnim osiguranjem stigli u hotel “Sheraton Barra” gdje ih je dočekalo nekoliko desetina navijača iz Brazila, ali i Bosanaca i Hercegovaca koji su iz cijelog svijeta stigli u Rio de Janeiro na utakmicu BiH – Argentina.

Naši reprezentativci su se fotografisali i nakratko družili sa našim navijačima, da bi potom u hotelu susreli legende svjetskog fudbala Diega Armanda Maradone, Davida Trezegueta i George Weaha.

Brazilski mediji ističu kako su naši reprezentativci oduševili obične građane Brazila zbog svoje neposrednosti, “čvrstih nogu na zemlji” i činjenice da se čini kako nikoga nisu odbili za fotografiju, autogram, kratko upoznavanje…

Nakon smještaja u sobe Zmajevi su dobili slobodno vrijeme u hotelu, koje su većinom iskoristili da se susretnu sa svojim porodicama i prijateljima koje su stigle u Rio de Janeiro.

Zmajevi neće napuštati hotel sve do večeras i polaska na posljednji trening na stadionu Maracana pred sutrašnji susret protiv Argentine. (Reprezentacija.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,