Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zlatan Nalić: Sve dok imamo ovakvu igru ne bojimo se nikoga! (VIDEO)

Preuzmite sliku

Večeras se na Pecari odigrao meč 6. kola Premijer lige BiH. Susret između Širokog Brijega i Slobode okončan je bez golova.

Tokom cijelog susreta na terenu se vidjelo da je Sloboda došla da borbenom i motivisanom igrom izbori povoljan rezultat u Širokom Brijegu. Svih devedeset minuta utakmice obilježio je visoki presing crveno-crnih, za koji domaći fudbaleri nisu uspjevali naći odgovor. Dosta dobra postavka šefa struke Zlatana Nalića na kraju je i rezultirala dobrim rezultatom.

– Utakmica je bila dobra, prava takmičarka i iskrena. Sloboda igra iskren fudbal i to nas ustvari nosi. Ne mogu biti zadovoljan jednim bodom, jer mi u svakoj utakmici želimo ići na tri boda i to ćemo vremenom vjerovatno ispraviti”, rekao je Nalić i osvrnuo se na naredni meč sa Radnikom:

– Ja sam dosta zauzet sa radom moje ekipe trenutno, tako da jako malo razmišljamo o našim protivnicima. Sve dok imamo ovu igru koju ste vidjeli ne bojimo se nikoga, poručio je trener Slobode.

U narednom 7. kolu fudbaleri Slobode dočekuju ekipu Radnika koja uz Široki Brijeg do sada nema niti jedan poraz. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,