Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zlatan Nalić: Sutra nas očekuje teška utakmica, protiv Mladosti idemo na život ili smrt

Preuzmite sliku

Fudbalere Slobode sutra očekuje izuzetno važna utakmica protiv ekipe Mladosti iz Doboj-Kaknja.

Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić optimističan je pred subotnji susret. Svi igrači su mu na raspolaganju, a kako je rekao, u narednom periodu slijedi odluka o tome šta i kako dalje kada je riječ o načinu igre.

„Ova utakmica nam je najvažnija u ovom dijelu sezone, jer se s njom opraštamo od ove godine. Nakon toga ulazimo u ciklus u kojem ćemo razmisliti šta i kako dalje. Ekipa smo koja je uzela mnogo više bodova nego što je to realno, a sve zasluge pripadaju igračima koji su izlazili iz svoje kože i prevazilazili sami sebe“, rekao je Nalić na konferenciji za medije i dodao:

„Nije nas strah pobjeđivati, a s tim pristupom ulazimo i u ovu utakmicu koja je za nas život ili smrt.“

Naliću su sutra svi igrači an raspolaganju, a među njima je i Tony Livančić.

„Sutra nas očekuje teška utakmica. Pokazali su da su dobra ekipa. Prvenstvo su otvorili loše, ali su se popravili i sada su bolji od nas. Mi dobro radimo i treniramo i rezulat neće izostati ako damo svoj maksimum. Sutra za nas neće biti tri boda, već njih šest”, izjavio je Livančić.

Utakmica se prema rasporedu igra od 13 sati, pred praznim tribinama zbog suspenzije. međutim, Nalić je uvjeren da će se navijačka podrška čuti s okolnih brda. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,