Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zlatan Nalić: Dok sam ja trener, Sloboda nikada neće biti ispraćena zvižducima (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularno

Šef stručnog štaba FK Sloboda Zlatan Nalić za kratko vrijeme pobrao je brojne simpatije navijača u gradu soli.

Iako je porazom protiv Sarajeva počeo svoj trenerski put u Slobodi, uslijedile su dvije domaće pobjede protiv gradskog rivala ekipe Tuzla City, a zatim je na Tušnju savladana i Krupa.

Nakon toga Sloboda je osvojila bod na gostovanju u Širokom Brijegu iako su imali nekoliko izglednih prilika da se u Tuzlu vrate sa cijelim plijenom.

Nakon što je Zlatan Nalić preuzeo ekipu Slobode mnogi simpatizeri kluba iz Rudarske 2 kažu da dugo vremena nisu crveno-crne gledali u borbenijem i motivisanjijem izdanju gdje na terenu svaki fudbaler daje svoj maksimum.

  • U razgovoru za Tuzlanski.ba trenera Slobode Zlatana Nalića pitali smo šta je to novo unio u svlačionicu Slobode, hoće li možda Sergej Barbarez biti u budućnosti dio crveno-crne porodice obzirom da su Nalić i Barbarez izuzetno dobri prijatelji.

     

    Nalić je govorio i to tome šta je potrebno uraditi kako bi se fudbal u Bosni i Hercegovini podigao na jedan viši nivo, također se osvrnuo na igre kapitena reprezentacije BiH Edina Džeke.

    U razgovoru za Tuzlanski.ba Zlatan Nalić je istakao kako je ostaje žal jer nije došao u Slobodu na samom početku priprema jer bi prema njegovim riječima tada situacija bila dosta povoljnija.

  • “Imam odlične saradnike u ekipi, čelnici Slobode obezbijedili su nam sve potrebne uslove da klub funkcioniše na jednom zavidnom nivou i mogu garantovati da Sloboda dok je ja vodim nikada neće sa stadiona biti ispraćena zvižducima od strane publike” kazao je Zlatan Nalić.

    Kompletan razgovor sa šefom stručnog štaba FK Sloboda pogledajte u video prilogu. (A.K. | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje