Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žižović nakon ispadanja: Hard work ili what is this, I don't know, but… (VIDEO)

Preuzmite sliku

Radnik iz Bijeljine ispao je sinoć iz 1. pretkola Evropske lige od Spartaka iz Trnave nakon slabijeg izvođenja penala.

Bh. predstavnik je u Slovačku odnio prednost od 2:0 iz prvog susreta, ali je slovački tim pobijedio istim rezultatom u revanšu te izborio produžetke u kojima nije bilo golova. Pristupilo se izvođenju penala, a Spartak je imao više spretnosti i sreće te je slavio sa 3:2.

🔵⚽ТРЕНЕР НАШЕГ ТИМА МЛАДЕН ЖИЖОВИЋ НАКОН УТАКМИЦЕ У ТРНОВИ ПРОТИВ СПАРТАКА⚽🔵

🔵⚽ТРЕНЕР НАШЕГ ТИМА МЛАДЕН ЖИЖОВИЋ НАКОН УТАКМИЦЕ У ТРНОВИ ПРОТИВ СПАРТАКА⚽🔵

Gepostet von FK Radnik Bijeljina am Donnerstag, 18. Juli 2019

Unatoč ispadanju, Mladen Žižović, trener Radnika bio je zadovoljan borbom i zalaganjem svojih igrača i zaključio da su ispali “muški”.

– Sigurno je da smo radili jako i odigrali hrabro, ali mislim da smo u Banjaluci trebali dobiti makar 3:0. Tada Spartak nije uputio niti jedan udarac u okvir našeg gola, kao što smo mi u revanš susretu. Kada pogledam statističke podatke, ne mogu reći baš da su dominirali, da je naš golman, recimo, imao veliki broj odbrana – istakao je trener Radnika i onda na vrlo intersantan način dotakao se sportske sreće.

– Više su to bili neki nabačaji, ali moram reći svaka čast. Mislim da je ovo ipak sportska sreća, a sad da li to neko zove “hard work ili what is this, I don't know, but…”, mi nastavljamo dalje sa svojim poslom. Mi smo klub sa budžetom od 150.000 eura. Ako poredimo sa 2 miliona Spartakovih, onda znamo gdje je naše mjesto. Mislim da smo ispali muški – dodao je Žižović. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje