Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žižović: Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu

Preuzmite sliku

Šef struke Crveno – crnih prezadovoljan je partijama koje pruža njegova ekipa.

Nakon pet odigranih kola u M-Tel Premijer ligi BiH, Crveno – crni sasvim zasluženo su lideri tabele. Četiri pobjede i remi za 13 osvojenih bodova, start je sezone koji do sada nismo doživljavali otkako se igra bh. fudbalsko takmičenje.

Posljednja sjajna partija Crveno – crnih odigrana je sinoć u Mostaru. Pobjeda na gostovanju Veležu 0:2 oduševila je armiju naših navijača.

“Nisam iznenađen prvim mjestom. Mi koji smo u sportu težimo da budemo prvi generalno. Kada si uvjeren u sebe, uvijek dođe nagrada. Mi smo na jednom putu i nismo opterećeni rezultatom“, objašnjava Mladen Žižović, šef struke Crveno – crnih.

Trener Slobode i njegovi saradnici sjajno su uklopili svoj tim. Igramo snažno, beskompromisno i disciplinovano, a to se najbolje pokazalo na stadionu „Rođeni“. Sve je funcionisalo besprijekorno u svim linijama naše ekipe, a nagrada je stigla u vidu tri nova premijerligaška boda.

„Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Ovdje je zaista teško dobiti utakmicu. Rudar i mi smo to uspjeli nakon dugo vremena“, zaključuje Žižović.

Crveno – crni se već od danas okreću novom premijerligaškom izazovu. U 6. kolu slijedi nam još jedan derbi sa starim rivalom. Na Gradskom stadionu Tušanj ugostićemo Sarajevo.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,