Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žestoka tuča Torcide i Armade u Rijeci: “Bilo je krvi posvuda, mlatili su se na cesti”

Preuzmite sliku

Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce… Tuklo ih se tridesetak, rekla je čitateljica za 24sata. Policija nam je rekla da su se potukli blizu kolodvora

– Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce… Tuklo ih se tridesetak – rekla je čitateljica koja je poslala snimak.

Ostale snimke pogledajte OVDJE.

Prema dostupnim informacijama, potukli su se pripadnici navijačkih skupina Hajduka i Rijeke – Torcida i Armada. Tukli su se kod riječkog kolodvora. Na snimcima se vidi i dječji park.

Cesta je bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića.

Policija: Potuklo se više ljudi

Hajduk danas u 8. kolu HNL-a od 17 sati igra u Puli protiv Istre. Navijači Hajduka krenuli su ujutro na utakmicu. Stali su u Rijeci.

Tu ih je dočekala Armada i napala.

Iz PU Primorsko-goranske rekli su kako se više ljudi  potuklo između 8.30 i 9 sati u Krešimirovoj ulici blizu glavnog riječkog kolodvora.

– Kriminalistička istraga je u tijeku te za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Zasad možemo reći da se radi o više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tokom dana – kažu iz policije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje