Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žestok odgovor Mamiću iz Zagreba: Građanin BiH širi laži, lopov govori šta je poštenje

Preuzmite sliku

Zdravko Mamić na konferenciji za novinare u Mostaru prozvao člana Uprave Dinama Krešimira Antolića.

Optužio ga je Mamić da radi na rušenju i uništavanju nogometnog prvaka Hrvatske. Mamić nije poštedio ni trenera Antu Čačića, prenosi HRT.

Podsjetimo, u jeku je borba za vlast u zagrebačkom Dinamu. Mamić, bivši izvršni dopredsjednik i savjetnik Dinama bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, očito u tome igra bitnu ulogu.

Odgovor Mamiću: Bjegunac iz svoje države

Nekoliko sati kasnije došao je Antolićev odgovor na Mamićeve optužbe:

“Danas smo svjedočili press konferenciji građanina Bosne i Hercegovine, bivšeg čelnika Dinama i pravomoćno osuđenog bjegunca od matične države, Zdravka Mamića. Kao i prije nepunih 30 dana, dio svojeg izlaganja Mamić je posvetio pokušaju da lažima, difamacijama, konstrukcijama omalovaži i kompromitira mene i meni bliske osobe.

To je bio klasični prikaz situacije u kojoj lažov tumači svoju istinu, lopov govori o tome što je poštenje, kukavica definira kukavičluk. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa govori o tome što bi trebalo biti pravo, a što krivo.

Na početku ovog cirkusa, rekao sam da je pozadina napada na mene moje suprotstavljanje pokušajima da se odlučuje u BiH, a odgovara u Zagrebu.

Isto tako, rekao sam da se ja neću spuštati na razinu njegove kaljuže. To je cilj koji Mamić želi postići. Zato neću, osim što ću sve izrečeno nazvati lažnim, ulaziti u javno polemiziranje s njim.

Pozivam sve one u hrvatskoj državi kojima je to posao, a još vjeruju Mamićevim “istinama”, da provjere stavku po stavku onoga što je on rekao.

Cirkus u klubu

Stavljam se u tom smislu na raspolaganje sa svim podacima i informacijama. Vrlo brzo će biti utvrđeno da je sve danas izrečeno laž. Želio bih se u lično ime ispričati Dinamovim navijačima što svjedoče ovome cirkusu u klubu. Dinamo je veći od svih nas pojedinačno i svih nas zajedno i nije zaslužio ovo što se događa.

Očigledno je da razdruživanje s “vlasnikom” kluba, koji to nije, drugačije nije moglo proći. S obzirom na to, želim naglasiti da je ovo moj zadnji osvrt na bilo kakvu izjavu koju će od sada nadalje izreći građanin Bosne i Hercegovine Zdravko Mamić te mu predlažem javno sučeljavanje argumentima uživo. U Zagrebu, napisao je Krešimir Antolić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje