Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zenica: Stotine navijača prenoćilo u redovima za ulaznice

Preuzmite sliku

Nekoliko stotina Zeničana čekalo je u ponedjeljak ujutro ispred poslovnice firme “Centrotours” u Zenici kako bi došli do ulaznice za susret BiH – Grčka, koji se igra u Zenici 9. juna. Neki su u red za čekanje stali još tokom nedjelje.

Amir Halilović došao je do ulaznice iako je u red za čekanje stao jutros.

“Karte se uvijek dugo čekaju, ovo je sramota. Vjerujem da će BiH pobijediti rezultatom 2:0, a golove će dati Džeko i Pjanić. Ja sam od jutros rano čekao, a pošto sam ranjenik, pustili su me preko reda”, rekao je Halilović.

Omer Smriko čekao je na ulaznicu od 18 sati u nedjelju. Među prvima je uspio uzeti svoje ulaznice za zapadnu tribinu Bilinog polja.

“Od jučer poslijepodne stojim u redu i čekam na kartu. Uzeo sam dva ‘zapada’ i povest ću sina koji sudi Prvu ligu Federacije pa ćemo zajedno navijati za BiH. Očekujemo povoljan rezultat za nas sa dva-tri gola razlike, Džeko, Ibišević i Miralem (Pjanić) nek da jedan iz slobodnog udarca”, rekao je Smriko.

U prodaju je pušteno 10.580 ulaznica, a cijene su 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istok te po 20 KM za sjever i jug na stadionu Bilino polje u Zenici.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,