Zbog nje kasni izgradnja stadiona za SP u Brazilu! (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Na fotografijama i video zapisu koje je pred vama "glavna uloga" pripada 27-godišnjoj brazilskoj manekenki Aline Bernardes.

brazilka-seksi

Brazilska manekenka proglašena je za miss Kupa konfederacija, koji se trenutno igra u Brazilu. Laskavu titulu Aline je dodijelio magazin "Sexy".

Atraktivna brineta je proglašena najljepšom i najseksepilnijom devojkom. Prije nego što je zvanično izabrana za miss, 27-godišnjakinja je pokušala da pridobije glasove fotografijama na kojima nema ništa na sebi, a u rukama drži sudijsku pištaljku i zastavicu.

Uslijedile su žestoke reakcije brazilske sudijske organizacije, pa je zanosna Aline morala da se javno izvinjava, uvjeravajući javnost i suce da cilj fotografija nije bila nikakva provokacija.

Fotografije u prilogu snimljene su na jednom od stadiona, tačnije gradilišta, na kojima će se igrati utakmice SP 2014. godije u Brazilu, čija je uvertira upravo Kup konfederacija.

Sudeći prema fotografijama, Aline je jedan od "krivaca" zašto izgradnja stadiona za SP kasni. Radnici u vrijeme dok Aline snimaju, "nemaju vremena" za posao... (Sport.ba)