Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zašto Velšani čudno stoje na zajedničkim fotografijama?

Preuzmite sliku

Uoči utakmice u Kišinjevu u Moldaviji Velšani su izgledali kao posvađani. Zapravo, izgledaju tako već neko vrijeme u tim protokolarnim fotografijama

Znate što, shvatili smo da nam poziranje u normalnom stavu ne ide i da ispadamo grozno pa smo odlučili da ćemo se ubuduće slikati u rasporedu kakav nam u tom trenutku pade napamet, rekao je veznjak Walesa Joe Ledley.

Velšani su s dvije pobjede u rujnu (protiv Austrije doma 1-0 i jučer kod Moldavije 2-0), zaključili rujanski dio kvalifikacija. Gareth Bale i društvo na drugom su mjestu skupine s četiri boda iza vodeće Srbije i blizu su plasmana na Svjetsko prvenstvo.

  • Uoči jučerašnje utakmice u Kišinjevu u Moldaviji Velšani su izgledali kao posvađani. Zapravo, izgledaju tako već neko vrijeme u tim protokolarnim fotografijama.

  • Onako na prvu, sve izgleda kao loša fotomontaža, kao da je netko izbrisao igrača, ali slika je prava, nitko nije prčkao po njoj. Isto tako, Bale i Ramsey nemaju nekakav svoj klan pa su zato odvojeni od ostalih na gornjoj fotki.

    “Nismo praznovjerni, ali odlučili smo da ćemo se ovako slikati jer nam se to više sviđa. Zaboravite na fotke u normalnoj pozi, to više nećete vidjeti,” dodao je Ledley.

    “Jednostavno, ne volimo poziranja i ovo radimo iz zafrkancije. Vidjet ćemo dokle će ići ovako. Zasad se baš dobro zabavljamo,” dodao je Jonny Williams.

    Izbornik Chris Coleman nema ništa protiv sve dok dečki pobjeđuju. Wales sljedeću utakmicu igra kod Gruzije 6. listopada pa ćemo vidjeti koju su pozu smislili Bale i društvo za tu utakmicu…

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,