Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vrijedna donacija za ŽNK Sloboda Tuzla

Preuzmite sliku

Pred sami početak prvenstva tuzlanske nogometne lavice članice ŽNK „Sloboda“ Tuzla više je nego obradovala donacija koja je predata klubu.

  • Naime zahvaljujući vrijednim članovima Vijeća roditelja ovoga kluba tuzlanska firma „BHSTAINLEES“ Ljepunice na čelu sa vlasnikom kompanije gospodinom Sanelom Karabegovićem obukla je prvi tim u opremu GIVOVA iz Italije.

    Ovim činom pokazuje se da još uvijek ima ljudi koji cijene i prate sport,tim više što smo svjesni da su teška vremena,željeli smo pomoći ovaj mladi i po nama izuzetno zdravi sportski kolektiv,rekao je gospodin Karabegović.

    On je naglasio da na ovome neće stati jer kako kaže dati za 10 godina preko 30 reprezentativki Bosne i Hercegovine čin je za ponos i svaku pohvalu.Možda smo zaista među prvima kvalitetnije prepoznali i nećemo ststi na ovome uz nadu da će bit još ovakvih situacija.

    Dopredsjednica roditeljskog vijeća ŽNK „Sloboda“ Tuzla gospođa Mirjana Matanović zahvalila se u ime vijeća i u ime uprave kluba Sloboda.Gospođa Matanović je pohvalila ovakvu gestu a posebno kooperativnost i brzinu realizacije kao i gostoprimstvo uz želju da ova kompanija koja je vodeća u BiH po proizvodnji opreme za ugostiteljstvo i dalje uspiješno posluje sa dorbim rezultatima.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,