Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vrela krv argentinskih navijačica: Na proslavi pokazivale grudi, neke su šetale gole

Preuzmite sliku

Među gomilom navijača, bilo je i onih nježnijeg spola koje se nisu libile pokazati atribute.

Poznato je da su argentinski navijači jedni od strastvenijih na svijetu. Kao i kada se radi o navijačima iz Južne Amerike. Vrela krv kola njihovim venama pa ih često ponesu i emocije. Toliko da izgube doticaj sa stvarnošću i raspojase se kao od majke rođeni.

Ma samo vi gledajte, izvol'te, kao da su poručile argentinske navijačice na dočeku reprezentacije nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka. Među četiri miliona navijača koji su ih dočekali na ulicama Buenos Airesa, bilo je i razuzdanih navijačica koje je ponijela euforija pa su skinule sve sa sebe, kao od majke rođene.

Video možete pogledati OVDJE

Neke su potpuno gole šetale ulicama dok su druge u naletu zanosa dizale majice i pokazivale grudi prisutnima. Naravno, navijači su to s oduševljenjem prihvatili pa su jedva dočekali slikati se. Čak je i jedna starija gospođa bez ikakvog srama otkrila majicu.

Video možete pogledati OVDJE

Doček za pamćenje na kraju se pretvorio u haos. Četiri miliona ljudi natiskalo se na ulicama, zakrčene su bile telefonske linije, svi su htjeli vidjeti Lea Messija s trofejem u rukama, no u svoj toj euforiji su pretjerali.

Neki od navijača s mosta su skakali u autobus pa je policija procijenila kako je najbolje preseliti ih iz autobusa u helikopter. Preletjeli su rutu nekoliko puta i pokupili se kućama, dok su ih bijesni navijači promatrali s tla. Neki su ih čekali cijeli dan. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje