Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vranješ se oglasio: ‘Poslije dugog razmišljanja i razgovora s porodicom donio sam odluku’

Preuzmite sliku

Konačno je saga oko povratka Ognjena Vranješa u reprezentaciju Bosne i Hercegovine dobila i kraj nakon što se večeras štoper AEK-a oglasio na svom Instagram profilu.

“Poslije dugog razmišljanja i razgovora s porodicom odlučio sam da ne igram više za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovore da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo”, poručio Vranješ.

Podsjetimo, od imenovanja Bajevića za novog selektora BiH počele su špekulacije o povratku Vranješa među Zmajeve, a obojica su potvrdili da su obavili razgovore.

Bajević je na konferenciji za medije poručio kako od samog Vranješa zavisi hoće li se vratiti u reprezentaciju aludirajući na njegove stavove, dok je iskusni štoper čak poručio kako ima velikih šansi za povratak.

Vezano | BH Fanaticosi: Naš stav je jasan po pitanju Ognjena Vranješa 

U međuvremenu su se oglasili i najvatreniji navijači bh. reprezentacije BH Fanaticosi, koji su ostali čvrstog stava kojeg su i ranije imali prema ovom nogometašu budući da su okačili fotografiju na kojoj je prekrižen Vranješev lik. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje