Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vojvodić: Sram i stid neka bude čelnike Borca što su nas poslali u Tuzlu kao neke ovce

Preuzmite sliku

Nakon poraza na Tušnju od Slobode (1:0) u 5. kolu Lige za opstanak trener Borca Darko Vojvodić je “opleo paljbu” po čelnim ljudima svog kluba, ali i arbitru Adisu Mulahasanoviću iz Sarajeva.

“Odigrali smo dobru utakmicu, ali nam je nedostajalo malo sportske sreće. Sloboda nije bila bolja danas od nas. Odlučila je nijansa, jedan prekid u najnezgodnije vrijeme”, rekao je Vojvodić nakon meča, pa nastavio:

“Treba da se stide i treba da je sram sve one koji su nas ovdje poslali bez ikakve podrške. Tu mislim na svoj klub. Poslali su nas ovdje kao neke ovce. Bez ikakve podrške, bez ikoga iza leđa, momci su odigrali utakmicu za svoj klub i za svoj grad, a svi drugi neka se zamisle i neka se crvene. Ne trebam ja to iz Tuzle govoriti, već to trebaju oni sami da prepoznaju. Ovo je bruka i sramota kako su nas poslali i na koji način i šta nam je ovdje radio jedan polupismeni frajer. Sad je to nebitno, čestitam Slobodi”, rekao je Vojvodić, koji je potom citirao bivšeg trenera Mladosti Edisa Mulalića.

“Nikome se nećemo skloniti, jedan pravi i pošten trener je rekao: ‘moja se ekipa nikome neće skloniti i ko god tako misli grdno se zaj****’, e pa tako i ja kažem. Sram i stid neka bude one koji vode ovaj klub i koji o njemu razmišljaju”, rekao je vidno potreseni Vojvodić nakon meča, prenosi portal Klix.ba.

Stara poslovica kaže: “pametnom je i išaret dovoljan”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,