Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vlado Jagodić: Umjesto da pričam o lošim stvarima, čestitat ću navijačima Željezničara na spektaklu

Preuzmite sliku

Fudbaleri Željezničara savladali su večeras Slobodu na Grbavici rezultatom 4-2 u okviru 23. kola Premijer lige BiH, a nakon utakmice, predstavnicima medija obratili su se treneri oba tima.

Trener Slobode Vlado Jagodić nije bio posve zadovoljan utakmicom, kazavši kako je njegov tim uz malo sreće mogao ostvariti i povoljniji rezultat. “Da smo bili malo bolji u prvom poluvremenu, mi bi večeras podijelili ovakav Željezničar. Ja sam trenutno bez teksta i neću ništa reći jer bih mogao nešto pogrešno kazati. Ja ću večeras samo čestitati ovoj publici, jer ona je večeras došla da vidi spektakl i to je i vidjela”, kazao je Jagodić nakon utakmice, pojasnivši malo detaljnije svoje mišljenje

“Danas smo bili loši u prvom poluvremenu i nismo u taktičkom smislu uradili ono što smo zamislili. Kod rezultata 3-2 smo se vratili u meč i bilo je situacija u kojima smo mogli doći do bodova. Onda je došao taj pogodak gdje nije bilo fair playa, ali to je stvar oni koji su dozvolili takve stvari. Ja to neću puno komentarisati, mi se već sad okrećemo utakmici sa Sarajevom gdje ponovo tražimo pozitivan rezultat. Nastavljamo sa selekcijom igrača za narednu sezonu kroz Ligu 6 da bi već dogodine mogli biti jednaki ovom današnjem Željezničaru”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,