Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vlado Jagodić: Serija Želje od sedam pobjeda bez primljenog gola je dodatni imperativ za nas (VIDEO)

Preuzmite sliku

Nakon reprezentativne pauze i dvije kontrolne utakmice FK Sloboda Tuzla nastavlja takmičenje u BH Telecom Premijer ligi, a prvu utakmicu igra u subotu, 1. aprila 2017. godine protiv FK Željezničar na Stadionu Grbavica gdje će neposredno pred početak utakmice biti upriličeno svečano otvaranje istočne tribine.

Sloboda je u proteklom kolu napravila dobar rezultat pobijedviši FK Sarajevo na Tušnju sa 3:0, a velika serija Željezničara sa sedam pobjeda bez primljenog gola daje dodatni imperativ da ekipa Vlade Jagodića napravi dobar rezultat na otvaranju Lige za prvaka BiH.

O početku Lige za prvaka BiH i utakmici protiv FK Željezničar govorio je šef stručnog štaba FK Sloboda – Vlado Jagodić.

“Utakmice između Željezničara i Slobode uvijek su bile neizvjesne. Očekujem istinski derbi obzirom da se radi o prvoj utakmici Lige za prvaka. Željezničar je u velikoj seriji dobrih rezultata sa sedam pobjeda bez primljenog gola što nam daje dodatni imperativ da pokušavmo protiv tako jake ekipe napravimo dobar rezultat. Idemo na Grbavicu da igramo utakmicu, niko nam ne može zabraniti da pokušamo pobijediti” – kazao je Vlado Jagodić

Inače, utakmica 1. kola Lige za prvaka BiH između Željezničara i FK Sloboda Tuzla igra se u subotu od 19 sati. (fksloboda.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje