Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Utakmica za infarkt: Tri boda ostaju na Tušnju! (VIDEO)

Sloboda-Zrinjski
Preuzmite sliku

U okviru 22. Kola Bosne i Hercegovine danas na Tušnju, Sloboda je odmjerila snage sa uvijek neugodnim gostima iz Mostara

\"Sloboda-Zrinjski\"Obje ekipe su od samog početka krenule otvoreno. U 15. minuti Zrinjski kruniše svoju igru pogotkom Pehara i to je bilo 0:1 za goste iz Mostara. Sloboda je nakon primljenog gola preuzela kontrolu nad utakmicom, ali po vrlo lošem terenu organizacija igre bila je izuzetno teška.

Pred kraj prvog poluvremena Džafić u redovima Slobode dobija crveni karton i svoj tim dovodi u izuzetno tešku situaciju.

U drugo poluvrijeme Sloboda ulazi sa zaostatkom od jednog pogotka i sa igračem manje. Međutim od 62. minute počinje prava i žestoka borba za bodove koji su značili samo jedno: Biti ili ne biti…Rahmanović pogađa za 1:1. Nakon toga goste u vodstvo dovodi Pehar u 68. minuti i situacija za crveno-crne sa Tušnja je bila izuzetno teška.

Međutim u gladijatorskoj borbi sa igračem manje, domaćin je uspio poravnati na 2:2 u 71, minuti utakmice, golom Jasmina Mešanovića nakon greške Radeljića.

U 87. minuti minuti Alen Mešanović pogađa za zlata vrijedna tri boda, pogađa za nadu, pogađa za pobjedu, pogađa za 3:2.

U finišu i Zoletić dobija crveni karton ali ono što je najbitnije: TRI BODA OSTAJU NA TUŠNJU!


Tuzlanski.ba

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: