Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uspješan zahvat: Pjanić presadio kosu, proces protekao bez problema

Preuzmite sliku

Bh. reprezentativac i nogometaš Barcelone Miralem Pjanić uspješno je presadio kosu nakon što je dobio slobodan mjesec kako bi čitav proces protekao bez problema.

Transplataciju kose koja je posljednjih godina trend, Pjanić je uradio u tajnosti, no na internetu su vremenom postale viralne fotografije na kojima se vidi da nema prepoznatljivu frizuru i da je trenutno bez kose.

Pored posjete porodici Pjanić je na najbolji način iskoristio pauzu i za ovaj vid zahvata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Upravo ovaj poduhvat razlog je zbog kojeg je Pjanić posljednjih sedmica objavljivao samo fotografije na kojima nosi šešir.

Vrijeme odmora u BiH Pjanić provodi u Kalesiji a nerijetko ga priliku imaju vidjeti i Tuzlaci gdje Miralem redovno “kafeniše” sa bliskim prijateljima.

Naš igrač nije igrao za reprezentaciju BiH u posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Danske, jer ga je selektor Petev, baš kao i kapitena Edinu Džeku, poštedio tih mečeva, pa je upravo taj slobodan period poslužio našem igraču da obavi ovu transplantaciju, a da mu to ne utječe na treninge.

Pjanić bi narednog ljeta već mogao promijeniti klub s obzirom na to da je Barcelona zadržala trenera Ronalda Koemana, koji prethodne sezone nije previše računao na našeg igrača, već ga je, s druge strane, često u potpunosti stavljao u drugi plan. Naš igrač se najviše povezuje s povratkom u Juventus.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje