Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uspješan početak priprema: Sloboda savladala ekipu Igmana rezultatom 4:1

Preuzmite sliku

Ekspedicija Slobode u Međugorju će boraviti do 4. februara, a pored već odigran eutakmice sa Igmanom iz Konjica, odigrat će se i prijateljske utakmice sa ekipama GOŠK-a i Ljubuškog.

Već ranije smo pisali da su u taboru Slobode izuzetno zadovoljni uslovima priprema ali i vremenom u Međugorju. Vrijedno se trenira dva puta dnevno a danas su crveno-crni odigrali i prvu pripremnu utakmicu u Međugorju, gdje su savladali ekipu Igmana iz Konjica rezultatom 4:1. Strijelci za naš tim bili su povratnik Krpić, Musić dok je dva puta mrežu protivnika tresao je Mehidić.

  • sloboda-igman3456
  • Šef stručnog štaba Husref Musemić dao je priliku svim igračima po poluvrijeme. Prvo poluvrijeme Sloboda je nastupila u sastavu: Fejzic Efendić, Ivetić, Salihović, Mitrović, Kiso, Sarić, Bekić, Mehidić, Zeba, Krpić.

    U drugom poluvremenu priliku su dobili: Pirić, Džafić, J. Mujkić, Halilović, A. Mujkić, Marković, Pršeš, Musić, Hodžić, Selamović, Mujić.

  • sloboda-igman-medjugorje
  • Nakon povratka na Tušanj, planiran je ponovni odlazak u Međugorje 10. februara, gdje bi se odigrao pripremni susret sa Željezničarom a nakon toga 21. februara i sa ekipom Sarajeva, što bi ujedno bila i generalna provjera pred početak drugog dijela prvenstva. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje