Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Upute za derbi: Zapadna tribina isključivo za navijače Tuzla Cityja

Preuzmite sliku

U subotu, 31. avgusta 2019. godine sa početkom u 20.30 sati, na Gradskom stadionu Tušanj igra se derbi između Tuzla Cityja i Slobode, a u okviru 7. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Iz kluba domaćina saopštili su važne informacije za navijače i simpatizere oba kluba, kojih bi se svi trebali pridržavati ukoliko žele uživo praviti ovaj susret.

Prije svega, istaknuto je da će tribina “Zapad” biti isključivo namijenjena simpatizerima FK Tuzla City, dok će najvatreniji navijači Slobode na “Sjever.  Također, ulaznice po cijeni od 10 KM moći će se kupiti isključivo na dan utakmice od 15.00 sati pa nadalje i to na ulazu u stadion.

Iz mlađeg tuzlanskog premijerligaša dodali su da članovi FK Tuzla City imaju besplatan ulaz i da su obavezni da dođu na utakmicu sa klupskim obilježjima, odnosno klupskim bojama.

Uprava Tuzla Cityja još dodaje kako će kapije stadiona biti otvorene od 17.00 sati, a zatvorit će se u 20.00 sati, te su zamolili sve one koji žele prisustovati utakmici da dođu na stadion najkasnije 30 minuta prije početka meča. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,