Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ultra pokret: “Profil ubijenog Marka je lažan, bio je uzoran mladić koji je rano ostao bez oca”

Preuzmite sliku

Nakon što je Tuzlanski.ba objavio transparent kojim su pripadnici navijačke skupine “Fukare Tuzla” odale počast ubijenom navijaču Crvene Zvezde Marku Ivkoviću, krenule su lavine komentara podrške i osuđivanja zbog spomenutog gesta.

Najviše osuda odnosilo se zbog navodnog Facebook statusa ubijenog Marka Ivkovića koji je izazvao gnjev i mržnju zbog svog sadržaja. Na facebook stranici Ultra pokret (Balkan) objavljen je status kojeg prenosimo u cijelosti a koji se odnosi na ličnost pokojnog Marka Ivkovića kao i tvrdnju da je profil i sporni status lažan:

  • ultra-pokret45
  • “Na internetu se pojavila informacija o “poslednjem” statusu Ivkovic Marka u kojem je navodno napisao “noz,zica,Srebrenica i Svaki Turcin zna,svaka bula zna”

    Ova objava je postavljena na laznom profilu koji je neko napravio nakon Markovog ubistva. Sto govori i sama slika koja je skinuta sa interneta i vreme objave koje pise pre jedan sat. To je stvarno sramota,samo je retard mogao da uradi to,a mediji koji su preneli to su debilcine nevidjene koje bi radi je*ene udarne vesti ubili rodjenog oca.

    Istina o Marku je da je bio uzoran decko koji je zavrsavao master studije,ostao je kao mali bez oca i brinuo se o porodici,nije bio fasista ima je visegodisnju vezu,jedina mu je “greska” bila to sto je naleteo na nekog retarda koji ga je lisio zivota.

    Tako da navijacke grupe u BIH nemaju razlog da prozivaju ubijenog decka i trebaju svi da se ugledaju na Fukare iz Tuzle.” navodi se na Facebook stranici.

  • marko-ivkovic33
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje