Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ukrajina – BiH prenosi ovih 12 TV kanala

Preuzmite sliku

Kvalifikacioni meč za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022 godine Ukrajina – BiH u utorak od 20,45 sati po našem vremenu prenosit će domaće i strane TV stranice.

Duel se igra u Lvivu, a prema raspoloživim podacima putem satelitskih i internet platformi utakmicu prenositi sljedeći kanali:

beIN Connect MENA (Internacionalni)
beIN Sports MENA Premium 4 (Internacionalni)
beIN Sports MENA Premium 6 (Internacionalni)
DAZN Deutsch (Njemačka)
Futbol 1 HD (Ukrajina)
Nova BH (BiH)
S Sport 1 (Turska)
S Sport + online (Turska)
Sky Sports *RED button (Internacionalni)
SportKlub 3 (Slovenija)
Telekanal (Ukrajina)
ViaPlay (Finska)

Utakmicu su najavili selektor Ivajlo Petev i kapiten Edin Džeko.

“Za ovu utakmicu imamo već izbor igrača na raspolaganju i najvažnije je da izgledamo dobro kao ekipa i pokušat ćemo osvojiti jedan ili tri boda. Što se tiče naše igre, uvijek može još bolje. Znam da to možemo i jako mi je drago da smo pokazali harmoniju, a siguran sam da možemo i puno bolje igrati. Mislim da nemamo pritisak. Adrenalin je druga stvar. Moramo izaći sa željom da odigramo što bolje i nećemo kalkulisati. Zanima nas samo sutrašnji meč, a o narednim ćemo razmišljati kada bude vrijeme”, kazao je Petev u Lvivu.

“Sigurno da poslije pobjede u Kazahstanu šanse su name veće, imamo do kraja tri susreta ali sutrašnja utakmica nam je sigurno najbitnija. Ne razmišljam o promašajima, ima više šansi kada se ima više, a kada manje šanse. Na kraju krajeva najbitnije je kako odigra ekipa. Bio bih najsretniji da Smajo opet zabije dva i da dobijemo 2:0”, kazao je Džeko.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,