Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U prodaji članske karte FK Sloboda

Preuzmite sliku

Od sezone 2019./20 svi navijači i simpatizeri Slobode imaju mogućnost postati član FK Sloboda Tuzla kupovinom članske karte koja je dostupna u tri kategorije:

BRONZANA ČLANSKA KARTA (50,00 KM)

Pravo besplatnog ulaska na domaće utakmice BH Telecom Premijer lige BiH u sezoni 2019/20. Studenti, penzionieri i RVI ostaraju pravo na 20 posto popusta pri kupovini bronzance članske karte

SREBRNA ČLANSKA KARTA (80,00 KM)

Pravo beslpatnog ulaska na domaće utakmice BH Telecom premijer lige i jednu utakmicu Kupa BiH u sezoni 2019/20 kao i dodadtne pogodnosti korištenja popusta u određenim trgovinskim lancima.

ZLATNA ČLANSKA KARTA (150,00 KM)

Pravo besplatnog ulaska na domaće utakmice BH Telecom Premijer lige i Kup BiH u sezoni 2019/20 kao i dodatne pogodnosti korištenja popusta u određenim trgovinskim lancima, newsletter od dešavanjima u klubu, kao i popusti u shopu kluba.

Člansku kartu možete poručiti putem zvanične web stranice FK Sloboda Tuzla ispunjavanjem forme koja je dostupna na adresi http://fksloboda.ba/postani-clan/ u prostorijama kluba u Ul. Trg Stara tržnica br. 10 i prostorijama UG Prijatelji FK Sloboda.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski ili putem virmana koji ćete zakačiti u prilogu elektronske forme na zvaničnoj web stranici.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,