Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U prijateljskom susretu Sloboda deklasirala Čapljinu rezultatom 6:0 (FOTO)

Preuzmite sliku

Ekspedicija Slobode u Međugorju će boraviti do 4. februara do kraja prvog dijela priprema planirano je odigravanje još jednog prijateljskog susreta. 

Nakon pobjede nad ekipom Igmana iz Konjica, crveno-crni su danas uspješno apsolvirali i svoj drugi pripremni susret savladavši ekipu Čapljine rezultatom 6:0.

 Već na poluvremenu fudbaleri Slobode vodili su rezultatom 3:0 a strijelci u prvih 45 minuta bili su Ivetić, Zeba i Bekić. U drugom poluvremenu isti broj golova u mreži Čapljinaca a za konačnih 6:0 pogađali su još Pršeš i dva puta Mujić.

  • sloboda-capljina
  • Kao i protiv Igmana, trener Musemić na teren je izveo dvije postave. U prvom poluvremenu igrali su: Pirić, Efendić, Ivetić, Salihović, Moranjkić, Kiso, Sarić, Mehidić, Krpić, Bekić i Zeba.

    U drugom poluvremenu priliku su dobili: Fejzić, Džafić, Adnan Mujkić, Halilović, Mitrović, Pršeš, Musić, Selamović, Jašić, Jasmin Mujkić, Mujić.

    Nakon povratka na Tušanj, planiran je ponovni odlazak u Međugorje 10. februara, gdje bi se odigrao pripremni susret sa Željezničarom a nakon toga 21. februara i sa ekipom Sarajeva, što bi ujedno bila i generalna provjera pred početak drugog dijela prvenstva. (Tuzlanski.ba)

  • sloboda-priprema-capljina234
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje