Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U dresu Bayerna otišao među navijače PSG-a i upalio Tiktok: Uhvatili ga, skinuli i tukli – policija mu spasila život!

Preuzmite sliku

Nevjerovatna ludost navijača Bayerna koji je jedna izvukao živu glavu jer je provocirao navijače PSG-a.

Navijač Bayerna povrijeđen je na tribinama “Parka prinčeva” pošto je odlučio da meč Lige šampiona prati među pristalicama Paris Saint Germaina. Ne samo da se “prošvercovao” među njih, nego je odlučio i da snimi video-blog kako bi pokazao svoju “hrabrost”, što se naravno nije završilo dobro po njega jer nije dugo trebalo Parižanima, koji inače imaju možda i najvatrenije ultrasa u Francuskoj, da primijete uljeza i da se obračunaju sa njim.

Možda bi ga ostavili na miru da pomenuti navijač Bayerna nije obukao dres njemačkog kluba ispod trenerke i pokazao ga dok je snimao za TikTok, nadajući se da će postati viralan, a na ostatku snimka koji se sada vrti na društvenim mrežama vidi se i kako je dobio ozbiljne batine.

Na snimku se vidi kako navijač Bayerna prvo pokazuje dres ispod trenerke, a potom na njega skače više od 40 navijača Paris Saint Germaina koji su odlučili da ga nauče lekciju zbog potcjenjivanja.

Društvenim mrežama kruže snimci na kojima se vidi da navijača Bayerna šutiraju nogama, udaraju dok leži između stolica, a da se nije umiješala policija – pitanje je da li bi “provokator” i preživio. Upravo se ovaj mladić njima i zahvalio. Skinuli su ga i pocijepali mu dres, pa ga tukli golišavog, da bi potom na snimku koji je podijelio pokazao i sve masnice i ogrebotine.

“Naučio sam lekciju…”, napisao je navijač Bayerna, ako mu je vjerovati – teško da će ikada više pokušati da na ovaj način provocira protivničke navijače. (Mondo.ba)

Pogledajte i iz drugog ugla kako je navijač Bajerna dobio batine:

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,