Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla City pružio podršku Zrinjskom: Sutra se piše historija bh. nogometa

Preuzmite sliku

Tuzla City je pružio podršku Zrinjskom u povodu prve utakmice play-offa Konferencijske lige za ulazak u grupnu fazu ovog takmičenja u kojoj će Plemići u Mostaru dočekati Slovan iz Bratislave.

“Sutra je veliki dan bosanskohercegovačkog nogometa. Naš prvak za sezonu 2021/22 Zrinjski sutra igra prvu historijsku utakmicu play-offa UEFA Konferencijske lige. Sutra se piše historija bosanskohercegovačkog nogometa. Uprava FK Tuzla City sa stručnim štabom, igračima i simpatizerima našeg kluba želi vam mnogo sreće na sutrašnjoj utakmici i bit ćemo iskreno uz vas. Veliki pozdrav sa sjeveroistoka Bosne iz Tuzle grada”, poručili su iz Tuzle.

  • Podsjetimo, Zrinjski se u play-off plasirao nakon što je u prošlom kolu izbacio Tobol, dok je Slovan ispao od Olympiakosa u Evropskoj ligi te je u Konferencijskoj ligi dobio šansu za evropsku jesen.

    Utakmica se igra na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 20:00 sati.

    U međuvremenu, Tuzla City će danas igrati zaostalu utakmicu 2. kola Premijer lige BiH protiv Posušja. Ovaj susret se igra u Srebreniku zbog renoviranja terena stadiona Tušanj u Tuzli.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,