Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla City do boda u sudijskoj nadoknadi protiv Radnika (FOTO)

Preuzmite sliku

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su na Tušnju u okviru 26. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostili Radnik iz Bijeljine sa kojim su remizirali 1:1.

Prvih 45 minuta publika na Tušnju nije bila u prilici gledati meč sa previše uzbuđenja i prilika za postizanje pogodaka. Na obje strane igralo se uglavnom čvrsto u odbrani i bez konkretnih rješenja u napadu.

Početkom drugod dijela meča nešto više od igre imali su fudbaleri Tuzla Cityja koji su preko Bevaba i Zlatkovića imali priliku da dođu do prednosti ali nije bilo veće opasnosti po gol Radnika.

Ipak, gosti uspijevaju da 61. minuti dođu do prednosti od 1:0. Radović je sjajno šutirao, Fejzić je kratko odbio loptu, međutim na pravom mjestu se našao Hadžić koji pogađa mrežu domaćih.

Da Radnik sa Tušnja ne odnese cijeli plijen pobrino se Stojčev koji u sudijskoj nadoknadi vremena eurogolom izjednačava rezultat na 1:1 i svom timu donosi vrijedan bod.

Tuzla City i dalje ostaje bez pobjede u susretima s Radnikom. U tri utakmice dvije su završene remijem, a jedna pobjedom Bijeljinaca. Poslije ovog kola Tuzla City ostaje na 9. mjestu sa 29 bodova, dok je Radnik izbio na 5. poziciju sa 35

Tuzla City: Fejzić, Efendić, Mitrović, Stojčev, Kojić, Čomor, Stjepanović, Brekalo, Bevab, Murga, Zlatković.

Radnik: Lučić, Radović, Simonović, Sušić, Mekić, Hairilahović, Hadžić, Maksimović, Bradonjić, Đurić, Šubert. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,