Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Todorović nakon odlaska sa Tušnja: Moj san je postao java, hvala svima na podršci

Preuzmite sliku

Darko Todorović nakon što je postao novi član ekipe Red Bull Salzburg emotivnim riječima se na društvenim mrežama oprostio od Slobode, saigrača i sada već bivših saigrača.

“Moj san je postao java. Želio bih da se zahvalim gradu Tuzli, FK Sloboda i svim ljudima koji su mi pružali ljubav i podršku sve ove godine. Mojim sada već bivšim saigračima želim puno uspjeha kako ove tako i narednih sezona. Iako ne znam kako da napišem sve što trenutno osjećam i sve što mi se mota po glavi, ali jedno je sigurno. Tuzla će zauvijek biti moj grad, Sloboda će zauvijek biti moja prva ljubav. Hvala vam od srca”, napisao je Todorović.

Iako Todorović još nije zvanično predstavljen kao novi igrač Red Bull Salzburga pitanje je samo dana kada će aktuelni prvak Austrije ozvaničiti transfer jer su svi detalji već ranije dogovoreni.

Todorović bi navodno mogao prvo otići na posudbu, a kako najizglednija adresa spominje se Hajduk jer reprezentativac Austrije i desni bek Red Bull Salzburga, Stefan Lainer nije ostvario transfer u Napoli što bi Todoroviću odmah otvorilo vrata prve postave tima.

Todorović je zadužio dres sa brojem 18 i već je upisao prvi nastup za novi klub kada je njegov Salzburg sa ubjedljivih 5:0 u prijateljskoj utakmici porazio Jablonec.

Nakon finansijske injekcije koju će Sloboda dobiti od ovog transfera na Tušnju će se lakše disati u predstojećoj sezoni. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,