Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Teško je tata. Treba mi tvoj zagrljaj’: Mlađa kćerka SIniše Mihajlovića se emotivno oprostila od oca

Preuzmite sliku

Nakon Viktorije Mihajlović, emotivnom se objavom svom tati obratila i druga kćerka Virginia.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54-godini života od leukemije. Od njega su se oprostili brojni velikani, iz svijeta nogometa, ali i šire, a posebnu pažnju privlače riječi njegove porodice, posebno supruge i djece. Nakon Viktorije, sada se putem društvenih mreža oglasila i druga kćer Virginia (24). Na svom instagram profilu podijelila je nekoliko fotografije i preminulom ocu posvetila emotivni tekst.

“Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomiješan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao tu. I svako ko te poznaje zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja života. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati svojoj kćerki i mnogo više”, napisala je, a onda se osvrnula i na ljubav koju joj je Siniša davao:

“Volio si me neizmjerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega i svakoga. Bio si prevelik. Prevelik za mene. Prevelik za nas. Prevelik za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvijek, uvijek, uvijek, uvijek. Vikat ću ti to svaki dan, uvjerena da će moj vapaj doprijeti do tebe. Nikada se nećemo razdvojiti. Zbogom tata, moja velika i neizmjerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi se javiti, i dalje si mi toliko potreban”, napisala je Virginia ispod fotografije na Instagramu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje