Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svi na Tušanj: Podržimo Crveno-crne u utakmici protiv Želje

Preuzmite sliku

Fudbalere Slobode danas očekuje važna, teška i neizvjesna utakmica, ali, uz podršku vjernih navijača, iz kluba su optimistični. 

Utakmica protiv Željezničara na rasporedu je od 17:30 sati na stadionu Tušanj. Nakon odslužene kazne od pet utakmica neigranja u tim se vraća i kapiten Zajko Zeba čije će prisustvo na terenu itekako značiti za ekipu i možda konačni ishod susreta.

Povodom utakmice 4. kola BH Telecom Premijer lige između Slobode i Željezničara, i navijačka skupina Fukare Tuzla oglasila se saopštenjem, u kojem, između ostalog, navode: „Ovo je prilika za druženje svih nas, iskrenih navijača i članova UG Fukare Fan Club. Svi Vi imate priliku da dođete, i iskažete poštovanje momcima koji ostavljaju srce na terenu kako bi nas učinili ponosnima. Iskoristite sutrašnji dan da se izdignete malo iz svakodnevnice, pokažimo svima ko smo i šta smo. Prestanimo se busati u prsa, kranje je vrijeme da počnemo nešto da radimo i da se odužimo našim momcima za odlične rezultate koje postižu. Očekujemo Vas sutra, u najmanju ruku na tribini! Vidimo se u 17:30 na sjeveru“, poručili su navijači. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje