Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Susret u Dubrovniku: Džeko, Rahmanović, Todorović na zasluženom odmoru

Preuzmite sliku

Brojni bh. nogometaši prvenstvenu pauzu koriste odmarajući se na morskim destinacijama, a neki od njih izabrali su Dubrovnik kao mjesto na kojem će napuniti baterije za narednu sezonu.

Bh. reprezentativac i prvotimac Hajduka Darko Todorović na svom Instagram profilu objavio je fotografiju zajedno s još trojicom sadašnjih i bivših nogometaša koji se sudeći po fotografijama nalaze u odličnoj formi, to su kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko, zatim Amar Rahmanović kao i odavno penzionisani Eldin Adilović.

Todorović je posljednju godinu kao posuđeni igrač igrao u Hajduku pa je neizvjesno gdje će igrati naredne sezone, jer se naredne sedmice vraća u redove RB Salzburga s kojim ima ugovor do 2023. godine.

  • Edin Džeko e već sedmica spominje u medijima koji navode da će napustiti Romu s kojom ima ugovor do narednog ljeta. Džeko je nedavno demantovao glasine o transferu u Tursku.

    Do narednog ljeta ugovorom za Konyaspor vezan je i Amar Rahmanović koji je prošlog ljeta prešao u turski klub iz redova Sarajeva. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,