Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Španski list: Šest igrača uopšte ne razgovara sa Messijem, među njima je i Pjanić

Preuzmite sliku

Poznata je činjenica da atmosfera u Barceloni nije baš bajna, ali prema pisanju španskih medija, sve je poprimilo nove dimenzije jer neki fudbaleri uopće ne pričaju s legendarnim Argentincem, a među njima je i Pjanić

Kako prenosi španski Diario Gol, Miralem Pjanić je među šest igrača koji uopće ne razgovaraju sa Lionelom Messijem.

Poznata je činjenica da je atmosfera u Barceloni toksična, ali prema pisanju španskih medija, sve je poprimilo nove dimenzije jer neki fudbaleri uopće ne pričaju s legendarnim Argentincem i drže se na priličnoj distanci.

  • Najveća zvijezda ekipe željela je otići iz Barcelone tokom ljeta i nije isključeno da se to desi u nekom od narednih prelaznih rokova. Međutim, i rezultati Barce nisu željeni, kao ni nastupi Messija, pa je jasno da ima tu još problema.

    Navodno, formirana je grupa fudbalera koji su se distancirali od Messija, a među njima je i Miralem Pjanić. Osim bh. fudbalera, tu su još Riqui Puig, Marc-Andre Ter Stegen, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti i Junior Firpo.

    Pomenuta šestorkane komunicira sa Messijem i smatraju argentinskog fudbalera najvećim razlogom za lošu atmosferu u svlačionici Barcelone, navodi Diario Gol.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,