Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Snimak ludila u posljednjim minutama utakmice u Siminom Hanu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Susret u Siminom Hanu između Sloge i Olimpika izazvao je dosta polemika po završetku susreta.

Cazinski sudija Kazlagić ponovo je u centru pažnje nakon što je uspio da uništi još jednu utakmicu u okviru Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Svojim odlukama je unosio dosta nervoze na samom terenu, ali i izvan njega. Tokom cijelog susreta donosio je čudne odluke na štetu gostiju, dozvoljavao je da se igra sa samo jednom loptom u terenu, svirao diskutabilne prekršaje, uglavnom sve već poznato iz njegovog repertoara.

Interesantno je da je lopta sa kojom se igralo svako malo završavala iza zidina neuslovnog stadiona Sloge.

Posljednje minute donijele su incident o kojem se govorilo poslije utakmice, ali i tokom cijele nedjelje, a mi smo došli u posjed snimka posljednjih minuta susreta. Na snimku se jasno vidi kako je nastala gužva, kao i jasne prijetnje klupe domaćih prema Fadilu Čizmiću, udaranje Ziljkića, koji je nasrnuo na fizioterapeuta gostiju, nasrtanje na igrače gostujućeg tima, gužva u kojoj je u glavu udaren Mahir Karić, ali i još mnogo toga.

Srećom i prisebnošću nekolicine pojedinaca, nije bilo težih posljedica. Pogledajte snimak ludila sa meča u Siminom Hanu. A uskoro bismo trebali dobiti i snimak spornih sudijskih odluka Kazlagića i njegovih pomoćnika. (Sport1.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,