Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Slobodan Starčević o dolasku u Slobodu: Razgovarali smo na tu temu…

Preuzmite sliku

Trener Krupe, Slobodan Starčević u javnosti se pominje kao mogući nasljednik Zlatana Nalića na klupi Slobode, ali i kao potencijalni trener banjalučkog Borca ukoliko Darko Vojvodić ostane bez posla.

Nekadašnji strateg Tuzla Cityja, koji se u finišu sezone vratio u Krupu na Vrbasu i sa ekipom bio vrlo blizu opstanka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, našao se na meti tuzlanske Slobode, koja nije produžila ugovor sa Zlatanom Nalićem.

Osim klupe Slobode, male su šanse da na funkciji trenera Borca iz Banjaluke ostane i Darko Vojvodić, pa je ime Slobodana Starčevića uvršteno i na spisak kandidata za njegovog nasljednika.

Međutim, Starčević u izjavi za Mondo.ba nije uopšte želio da komentariše takve spekulacije, rekavši da treneri moraju da budu solidarni i da se “esnafski” drže zajedno.

– Prije dolaska Zlatana Nalića smo nešto razgovarali u Tuzli na tu temu, ali nije bilo ozbiljnih kontakata sa Slobodom. Ista priča je sa Borcem. Mi treneri moramo da budemo kolegijalni i bilo bi neozbiljno da bilo šta komentarišem na tu temu – rekao je Starčević. (Mondo.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,