Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda u neobičnom terminu protiv Radnika

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode ovog vikenda nastavljaju takmičenje u BH Telecom Premijer ligi, a poznate su sudije svih susreta 13. kola.

Nakon što su u prošlom kolu poraženi od ekipe Širokog Brijega na Tušnju, fudbaleri Slobode u subotu gostuju Radniku u Bijeljini. Prilika je to za ,,osvetu” sa početka sezone, kada je Radnik odnio tri boda sa Tušnja. Susret počinje od 13:30 sati, a glavni sudija ovog susreta će biti Irfan Peljto iz Sarajeva. Susret na Gradskom stadionu u Bijeljini neće biti emitovan u direktnom tv prijenosu.

Željezničar će nakon utakmice u Kupu BiH igrati još jednu utakmicu protiv Mladosti iz Kaknja. Susret počinje od 16:30 sati uz direktan tv prijenos na Moja TV, a glavni sudija ovog susreta će biti Goran Paradžik.

U subotu će se odigrati još dva susreta. Od 13:30 sati Krupa dočekuje fenjaraša Vitez, a glavni sudija ovog susreta je Elvis Mujić iz Banovića. Borac u Banja Luci nakon kiksa u Kupu BiH igra protiv GOŠK-a. Susret počinje od 18 sati, a sudit će ga Vladimir Bjelica.

Veliki derbi u nedjelju će odigrati Sarajevo i Čelik, te Široki Brijeg i Zrinjski. Susret iz Širokog Brijega gledaoci će u direktnom prijenosu gledati na BHT1, a susret počinje u 16:30 sati. Glavni sudija ovog susreta će biti Tomislav Čuić. Trinaesto kolo zatvorit će Sarajevo i Čelik susretom na Koševu. Susret počinje od 19 sati, uz direktan tv prijenos na Moja TV, a glavni sudija susreta je Dragan Petrović iz Banja Luke. (A.P. | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje