Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda u nedjelju u Banja Luci: Bez tv prijenosa derbija između Borca i Slobode

Preuzmite sliku

Ovog vikenda se širom Bosne i Hercegovine igraju utakmice desetog kola BH Telecom Premijer lige, a Sloboda u nedjelju od 18 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci igra utakmicu protiv Borca.

Nakon remija u gostima protiv Mladost u Doboju kod Kaknja, te domaće pobjede protiv Željezničara, ekipa Slobode ovog vikenda gostuje u Banja Luci. Susret počinje od 18 sati, a glavni sudija susreta je Irfan Peljto.

Deseto kolo BHT Premijer lige otvaraju utakmice Viteza i GOŠK-a, te Širokog Brijega i Radnika. Susret iz Širokog Brijega će biti emitovan na Moja TV programu, a glavni sudija susreta je Admir Šehović. Glavni sudija susreta u Vitezu će biti Goran Paražik. Utakmica Željezničara i Zrinjskog sa početkom u 20 sati, zatvorit će subotnji dio desetog kola. Utakmica će biti emitovana na Moja TV kanalu. Susret na Grbavici će suditi Elvis Mujić iz Banovića.

U nedjelju se, osim susreta u Banja Luci, igra utakmica na Koševu. Sa početkom od 16 sati snage se odmjeriti Sarajevo i Krupa, a susret će biti emitovan na Moja TV kanalu. Glavni sudija ovog susreta će biti Ilija Živković.

Deseto kolo BHT Premijer lige će zatvoriti Mladost i Čelik. Susret u Kaknju počinje će se odigrati u ponedjeljak od 16 sati, a glavni sudija ovog susreta će biti Dragan Petrović. (A.P. | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje