Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Skandal u Engleskoj: Uhapšena velika premijerligaška zvijezda

Preuzmite sliku

Engleski mediji raspisali su se o skandalu u koji je uključena neimenovana zvijezda Premier lige. Fudbaler je uhapšen u tri sata ujutro kada je šest policijskih vozila stiglo pred njegovu kuću. Prijavila ga je njegova partnerica koja ga je optužila za silovanje, a zatim policiji pokazala i fotografije povreda koje joj je nanio.

Počeo pripreme

Iako još nije jasno o kome se tačno radi, engleski “Sun” prenosi da se radi o jednoj od većih zvijezda Premier lige, te da bi taj igrač trebao nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru potkraj godine.

“Guardian” je prenio podatak kako osumnjičenik ima 29 godina.

Neimenovani igrač već je počeo pripreme za novu sezonu, a navodno je i ovih dana trebao otići na pripreme s klubom. Međutim, od toga kako sada stvari stoje neće biti ništa.

Uhapšen na adresi u Londonu

Cijela drama odvila se na odmoru prošlog mjeseca, a njegova ga je partnerica prijavila po povratku u Englesku. O cijeloj situaciji kratko se oglasio “Scotland Yard”.

– Muškarac je uhapšen na adresi u Londonu pod sumnjom za silovanje i odveden u pritvor gdje se i dalje nalazi. U tokuku je očevid svih okolnosti, prenosi SN.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje