Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Senad Mujkanović o slučaju Jove Kojića (VIDEO)

Preuzmite sliku

Slučaj fudbalera Jove Kojića podigao je dosta prašine u gradu soli. Svoje viđenje ove situacije za Tuzlanski.ba dao je i predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović.

Naime, iako je u razgovoru za Tuzlanski.ba prošle sedmice potvrdio da ga sitnice dijele od potpisa za Slobodu, 29-godišnji defanzivac danas je zvanično potpisao ugovor sa federalnim prvoligašem Slogom iz Siminog Hana.

Ostaje nejasno šta se dešavalo u međuvremenu i zbog čega se Kojić predomislio pa je svoj potpis stavio na ugovor sa Slogom.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović je potvrdio kako je sa ovim fudbalerom sve bilo dogovoreno u vezi njegovog dolaska u Slobodu i da je za njegov odlazak u Slogu saznao putem sredstava informisanja.

“To je nevjerovatna stvar. S Kojićem sam sinoć razgovarao i kaže mi evo upravo hoću da krenem za Tuzlu spreman sam, pita me da li imamo smještaj za njega. Kažem mu sve ima ali pošto si blizu možeš i ujutro krenuti što ga je obradovalo. Razgovor je bio ko suza čist, a on danas stiže i ja putem medija saznam da je potpisao za Slogu uslijedio je šok i iznenađenje za nas. Naći ćemo mi drugog fudbalera nije to problem, puno je tržište prelazni rok je u toku još uvijek. Međutim, to s njegove strane nije bio korektan potez, a pogotovo od onoga koga je angažovao” – kaže Mujkanović. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje