Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Seks-skandal trese reprezentaciju Srbije? Mediji šute, ali svi pričaju o tome

Preuzmite sliku

Uoči posljednjeg kola grupe G Svjetskog prvenstva atmosfera u reprezentaciji Srbije daleko je od idealne.

Izabranici Dragana Stojkovića imaju jedan bod, osvojen u utakmici s Kamerunom, poslije koje su se osjećali kao da su izgubili dva, a ne osvojili jedan.

Situacija je takva da će, uz pretpostavku da Kamerunci neće nokautirati Brazil, Srbi sami odlučivati u posljednjem kolu o svojoj sudbini tako što će im pobjeda nad Švicarskom donijeti plasman u osminu finala.

Na prvi pogled nije to toliko katastrofalno kad prije zadnjeg kola znate da s pobjedom 99 posto prolazite.

No, razlog zbog kojeg smo napisali da atmosfera u srpskom taboru baš i nije najbolja ne krije se u rezultatskom stanju, nego u problemima u svlačionici, prenosi Gol.hr.

Potukla se dva igrača?

Srpski mediji o tome uglavnom šute, ali na društvenim mrežama i preko WhatsAppa kruže priče da reprezentaciju trese seks-skandal. U glavnoj je ulozi supruga jednog od reprezentativaca, koja je navodno imala aferu s drugim igračem.

On je to, izgleda, saznao usred priprema jer je jedan od reprezentativaca to proširio po kampu.

Na treningu je zaiskrilo do te mjere da je došlo do tučnjave između njih dvojice, pa su ih suigrači i selektor smirivali.

Ono što je zanimljivo je da postoje dvije verzije priče, to jest, čak dva skandala s ljubavnim trokutima. Spominju se konkretno imena čak četvorice nogometaša, jednog golmana te dvije velike zvijezde.

Hoće li cjelokupna situacija biti remetilački faktor i okidač za totalno rasulo ili će doći do kohezije u svlačionici koja će rezultirati pobjedom nad Švicarcima, saznat ćemo u petak oko 22:00, kad završi utakmica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,