Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Savez objavio informacije o prodaji ulaznica za utakmice BiH protiv Finske i Ukrajine

Preuzmite sliku

Savez je na zvaničnoj stranici objavio informacije o prodaji ulaznica za utakmice BiH – Finska (13. 11. od 15,00 sati) i BiH – Ukrajina (16. 11. od 20,45 sati).

Oba meča igrat će se na stadionu Bilino Polje u Zenici, a u prodaju će biti pušteno 10.000 ulaznica po jednom susretu.

Za gostujuće navijače prema pravilima UEFA bit će omogućeno 5% od okupnog broja ulaznica.

Nakon zahtjeva za odobrenje prisustva publike u punom kapacitetu, a koji je NS/FS BiH uputio Ministarstvu zdravstva ZDK, Krizni štab ovog ministarstva je donio odluku da se dozvoli prisustvo gledalaca na ovim utakmicama uz obavezu poštovanja higijensko-epidemioloških mjera propisanih odlukom.

Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

Narudžbe karata mogu se vršiti do petka 29.10.2021. godine do 15.00 sati, i to na mail adresu: dzenita.sijamic@nsbih.ba

U pretprodaji će se, uz prethodno dostavljenu narudžbu ulaznica, od 01.11. do 03.11. obaviti prodaja paketa ulaznica za obje utakmice.

Od dana 04.11.2021. godine će se karte za obje utakmice moći kupiti i pojedinačno, i to putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“.

U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su sljedeći principi prilikom kupovine ulaznica, i to:

a) Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

b) Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena,

c) Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznicana istom ili drugom prodajnom mjestu,

d) Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja,

e) NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama,

f) Prodaja ulaznica u poslovnicama „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija počinje u srijedu, 04. 11. 2021. godine u 09:00 sati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,