Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Saudijac poludio: ‘Dao sam 200 miliona za Ronalda, a on samo zna vikati siuuuu’

Preuzmite sliku

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem navodno jedan od direktora saudijskog prvoligaša oponaša Ronaldovu poznatu proslavu prigovarajući koliko je klub izdvojio za njegov transfer

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo (37) na početku angažmana u saudijskom prvoligašu nije ispunio očekivanja stotine milijuna obožavatelja koji su s nestrpljenjem čekali njegov dolazak.

Al Nassr izgubio je u utakmici Superkupa od Al-Ittihada 3-1 čime je prekinut dugi pobjednički niz, a za Ronaldov prvijenac Saudijci će se morati još strpjeti.

Ronaldo se našao na meti kritika, a trener Rudi Garcia nakon utakmice se osvrnuo na Portugalčevu promašenu šansu u prvom dijelu koja je po njemu promijenila tok utakmice.

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem navodno jedan od direktora saudijskog prvoligaša oponaša Ronaldovu poznatu proslavu prigovarajući koliko je klub izdvojio za njegov transfer, ali vrlo vjerovatno se radi o montaži.

@dalu_cajamarca 🤣🤣🤣Estan enojadisimos😅 , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita🇸🇦 #siuuuuu #cr7goat🐐 #cr7jr #ligaarabe🇸🇦 #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu🐐🇵🇹 @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #💀💀 #🐐🇵🇹 ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

– Potrošio sam 200 miliona na Ronalda, a on samo zna reći ‘siuuu’! – urlao je navodno Saudijac.

Podsjetimo, Al Nassr doveo je Portugalca za nevjerovatnih 200 miliona eura godišnje čime je postao najplaćeniji sportaš svijeta, a tokom trajanja ugovora zaradit će pola milijarde eura.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje