Utorak, 17. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sarajevo ponovo domaćin trening kampa za golmane Akademije Asmir Begović

Preuzmite sliku

Sarajevo će po četvrti put biti domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane u organizaciji BH Telecom Akademije Asmir Begović.

Kamp će se održati na stadionu Hakija Mršo u Vogošći 26. i 27. avgusta 2021. godine.

Akademija Asmir Begović, koja okuplja najbolje mlade golmane iz naše zemlje, do sada je u Sarajevu uspješno organizovala dva velika trening kampa u ljetnom periodu, te jedan u zimskom. Filijale Akademije koje rade u Engleskoj i Njemačkoj također su bile organizatori posjećenih kampova, uključujući i onaj održan prije mjesec dana u Londonu.

Ovo je još jedna prilika za sve zainteresovane dječake i djevojčice u dobi od 8 do 18 godina da dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima iz Bosne i Hercegovine i okruženja.

“Pandemija koronavirusa utjecala je na sve nas, pogotovo sportiste, i nažalost zaustavila mnoge planove koje smo svi zajedno imali. Zato ovog ljeta želimo ponovo dati priliku mladim golmanima da rade u najboljim uslovima, s najboljim trenerima, te tako još jednom pokazati koliki je potencijal i talent kojeg naša zemlja ima kada su u pitanju golmani”, kazao je Asmir Begović. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje