Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sadiković: “Sve ćemo učiniti da protiv Širokog zabilježimo pobjedu”

Preuzmite sliku

U prostorijama SD Sloboda danas je održana press konferencija za medije povodom utakmice III kola BH Telecom Premijer lige u okviru kojeg Sloboda na Tušnju dočekuje ekipu Širokog Brijega.

Šef stručnog štaba FK Sloboda Denis Sadiković izjavio je da će njegova ekipa sve učiniti kako bi u subotu zabilježili pozitivan rezultat. “Ekipa Širokog sigurno je u ovom trenutku nešto kvalitetnija od nas, međutim nismo bez šansi za pozitivan rezultat uz podršku naših navijača vjerujem da možemo do novih bodova” kazao je Sadiković.

Najbolji strijelac tima Igor Radovanović nakon lakše povrede osjeća se dobro i nada se novom pogodtku.

Imao sam malih problema sa koljenom, sada je sve OK, ukoliko mi šef ukaže priliku vjerujem da ponovo mogu obradovati naše vjerne navijače

Novinarima se obratio i Almir Halilović koji je pozvao sve igrače koji imaju novčana potraživanja od FK Sloboda da imaju malo više strpljenja i razumijevanja za situaciju u kojoj se klub trenutno nalazi a kao primjer naveo je sebe i činjenicu da je on lično Slobodi oprostio određen isnos koji mu duguje klub iz Rudarske 2.

Utakmica Sloboda – Široki Brijeg igra se u subotu od 17:00 sati na stadionu Tušanj. Sloboda se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa dvije pobjede i jednim porazom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,