Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sabrina Buljubašić nije više direktorica FK Sarajevo

Preuzmite sliku

Upravni odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju. U skladu s tom odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba.

– Zahvaljujem Sabrini Buljubašić za vođenje Kluba proteklih godina tokom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima, pokazala iznimnu lojalnost Bordo porodici. Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima – istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo.

Sabrina Buljubašić posebno je zahvalila kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su, kroz sve ove godine, pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na čelu.

– Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina s Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevo, predvođenom novim menadžmentom, želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva – izjavila je Buljubašić.

Kako se navodi u saopćenju za javnost, čim to bude poznato Klub će saopštiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje