Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ryan Giggs svojoj djevojci ‘bacio laptop u glavu’, prijetio joj da će podijeliti snimke seksa ako ne odgovori na poruke i ‘vukao’ je golu po hotelu

Preuzmite sliku

Kate Greville slomila se u policijskom razgovoru gdje je opisala kako ju je Ryan Giggs dva puta ‘izvukao’ iz hotelske sobe i izbacio u hodniku golu u redovima iznad njega dok je slao poruke i flertovao sa ženama – uključujući situaciju kada ju je navodno šutnuo leđa i bacio joj laptop u glavu, rečeno je danas na sudu.

Bivša zvijezda Manchester Uniteda (48) optužena je da je udario glavom svoju bivšu djevojku (36) tokom svađe u njegovoj vili vrijednoj 1,7 miliona funti nakon što ju je kontrolisao i zlostavljao tri godine.

Danas je na sudu prikazan 105-minutni intervju Greville s detektivima u novembru 2020. nakon navodnog napada, u kojem je opisala kako su započeli aferu nakon što su se povezali zbog svojih nesretnih brakova.

  • Rekla je kako su na samom početku odnosa djelovali kao ‘srodne duše’ i ‘najbolji prijatelji’, ali veza je kasnije postala ‘toksična’ i ‘prisilna’.

    ‘Ciklus zlostavljanja’ uključivao je e-mail koji joj je poslao pod naslovom ‘ucjena’ s privatnim videom koji smo snimili i prijetnjom da će ga podijeliti, tvrdi ona, dodajući: ‘Rekao je: ‘Poslat ću ovo ljudima ako ne odgovoriš.’

    Greville je također rekla: ‘Nije me ostavljao samu, nikad nije bilo trenutka kada nije želio imati seks’.

    Navela je da me u londonskoj hotelskoj sobi Giggs jednom ‘udario nogom u leđa tako jako da sam odletjela s kreveta i sletjela na pod’. Zatim tvrdi da ju je golu ‘odvukao’ u spavaću sobu.

  • ‘Uzeo je moju torbu s mojim laptopom i bacio mi je u glavu’, rekla je detektivima, navodeći da ju je Giggs potom istjerao iz hotelske sobe golu, prije nego što ju je pustio unutra otprilike 10 minuta kasnije prije seksa.

    Greville je rekla policiji da se to dogodilo kada je optužila Giggsa da flertuje s drugim ženama u njenom prisustvu. Rekla je: ‘Ne znam je li to učinio da me učini ljubomornom. Potpuno bi me ignorisao i razgovarao sa svima ostalima. Također bi flertovao s mojim prijateljima’.

    Tvrdila je da joj je rekao da će ga pitati ‘smeta li’ joj kad flertuje s njima. Kasnije ga je izazivala i tvrdila da joj je Giggs rekao da je ‘gotovo’ i da se treba ispričati.

  • ‘Na kraju sam mu rekla žao jer se zbog njega osjećala tako loše’, rekla je.

    Nakon što ga je izazvala zbog navodnog bacanja leđa, tvrdila je da je Giggs odgovorio: ‘Bio je kao ‘da, jer si me optužio za flert’.

  • ‘Nije rekao da to zaslužuješ, ali ti si me na to natjerao. A onda sam osjetio da sam ja kriv’.

    Prisjećajući se svađe kada su odsjeli u hotelu u Abu Dhabiju, rekla je: ‘Pitala sam ga ‘šalješ li poruku djevojci?’ Rekla je da ju je Giggs izbacio iz sobe dok je bila gola i rekla: ‘Okrenuo se, prišao mi ravno licu i rekao ‘kako se usuđuješ, to je moja kći’. Gotovi smo, gotovi smo’.’

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,