Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldova sestra: ‘Cristiana je Bog poslao, da svijetu pokaže da je korona prevara’

Preuzmite sliku

Nakon što je objavljeno kako Cristiano Ronaldo (35) ima koronu, o svemu se oglasila i njegova sestra Katia Aveiro (44). ‘To je najveća prevara otkad sam se rodila’, stoji u objavi na njenom Instagramu

Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas hiljade ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila, poručila je na Instagramu sestra Cristiana Ronalda nakon što je njen brat dobio pozitivan test na korona virus.

  • Podržala je tu rečenicu Katia Aveiro koju je očito preuzela jer je u nastavku sve objasnila.

    – Rečenica koju sam danas pročitala i na koju sam ustala i zapljeskala. Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama. Molim vas, neka neko otvori oči.

  • Podsjetimo, na posljednjem testiranju uoči utakmice protiv Švedske u Ligi nacija saznalo se kako je CR pozitivan na korona virus. Igrač Juventusa nema simptome te se nalazi u izolaciji. Osjeća se dobro, a ostali reprezentativci su dobili negativne testove.

    Kako se mijenjao za dres s mladim Camavingom i grlio s Mbappéom, postojala je sumnja da su zaraženi i neki francuski reprezentativci, ali prije susreta s Hrvatskom oni su dobili negativne testove.

    Ronaldova je sestra u mnogo navrata isticala svoje mišljenje o svemu što ima veze s njenim bratom, pa ni u ovoj situaciji nije ostala dužna. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje