Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo se oglasio prvi put od smrti djeteta: “Ja i moja porodica nećemo vam ovo nikad zaboraviti”

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo i Giorgina Rodriguez su očekivali rođenje blizanaca, dječaka i djevojčice, no zbog komplikacija tokom poroda dječak nije preživio

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Cristiano Ronaldo i njegova supruga Georgina Rodriguez ostali su bez tek rođenog sinčića. Portugalska fudbalska superzvijezdao objavio je u ponedjeljak kako je prilikom poroda preminuo njegov sin.

Britanski tabloid The Sun objavio je kako niko nije sumnjao, ni oni, ni ljekari, da će se dogoditi bilo kakav problem pri porođaju. Cristiano i Georgina krajem oktobra prošle godine objavili su da čekaju blizance, dječaka i djevojčicu, a sad su doživjeli ono čega su se najviše bojali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

U utorak navečer sastali su se Liverpool i Manchester United, što je najveći derbi engleskog fudbalera, a Portugalac se nije našao u sastavu crvenih iz Manchestera.

Kako bi izrazili podršku Portugalcu u ovim teškim trenucima, navijači su u sedmoj minuti (Cristiano novi dres s brojem sedam) susreta odlučili zapljeskati. Lijepa gesta svih koji su prisutni na Anfieldu. On im se zahvalio ovog četvrtka.

“Jedan svijet, jedan sport, jedna globalna porodica. Hvala, Anfield. Moja porodica i ja nećemo nikad zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i saosjećanja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje