Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo saigračima: Ljudi, pa mi se uopšte ne znamo braniti (VIDEO)

Preuzmite sliku

U tunelu uoči drugog poluvremena na San Paolu Ronaldo kaže sagračima: ‘Pa mi se uopšte ne znamo braniti’. Niko se previše nije obazirao niti mu odgovorio: ‘E, da si ti zabio ono u prazan gol…’

Napoli je vodio 1-0 na San Paolu, dominirao je protiv Real Madrida koji je u prvih 45 minuta napravio jednu jedinu šansu. Ronaldo je, umjesto u prazan gol, pogodio stativu. I to je bilo sve od njega na ovoj utakmici.

Ali to ga nije spriječilo da drži predavanje u tunelu uoči drugog dijela. –  Ljudi, pa mi se ne znamo braniti – rekao je Cristiano sagračima.

Ronaldu se ovo nije dogodilo 9 godina

Čuli su to Pepe i Benzema, čuo je i Marcelo, blizu je bio i Keylor Navas, ali niko se od njih nije previše obazirao na njega. Zanimljivo, niko od njih nije mu ni odgovorio:

‘E, da si ti ono zabio u praznu mrežu…’

Sreća da Real ima Sergija Ramosa pa se, umjesto o očajnoj Ronaldovoj, ali i blijedovoj Realovoj igri protiv Napolija, opet priča o spasitelju Reala koji dolazi iz obrane. Kapitenu  koji vodi Madriđane do novog europskog naslova.

Službeno najbolji igrač svijeta, koji ako ovako nastavi to sigurno neće biti sljedeće sezone, upao je u golgetersku krizu. Cristianu Ronaldu utakmica protiv Napolija bila je šesta zaredom u Ligi prvaka u kojoj nije zabio. To mu se posljednji put dogodilo 2008.

U Napulju je najbliže bio u prvom dijelu kad je napravio sve kako treba osim završnog udarca. Sjajno je utrčao, primio loptu, prošao golmana, ali nije pogodio. (24sata.hr)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje